Under Ryfylkedagane inviterer Ryfylke Basecamp/Ryfylke fjordhotel til Basecamp festival ved Sandsfjorden med kjekke artistar, herlege smakar og den gode festivalstemninga!

Du kan kjøpe billettar allereie no via suldal.kulturhus.no.

Artistane våre

Gjennom heile helga kan du nyte ei rekke flotte, varierte artistar. Du kan allereie no bestille billet via suldal.kulturhus.no. Sjekk også ut “FULL PAKKE” billettene der du får med deg alle arrangementa på Ryfylke Basecamp og Kulturhuset i Suldal til ein god pris.

Kriminell Kunst:

Dansbare bangers, sleivete rap og knallharde beats har gjort Kriminell Kunst til yndlinger i Stavanger i en årrekke. Til sammen har duoen, bestående av Tore Pang og Wayne Jenzky, preget bransjen i over 11 år. Kriminell Kunst sitt musikalske bilde er som et massivt graffitiverk. Fra hele fargekartet. Hiphop med fete rytmer og refreng så uimotståelige at du synger med uansett. Lure flir, deilig driv, humor og en solid dose attitude. Dette blir kriminelt bra, og det er kunst av frekkeste sort!

Monster-hits som “Pamela”, “Gje Meg Ein Beat”, “Måden Du Ser på Meg” pøses ut over publikum, det er HELT umulig å stå i ro, HELT umulig å ikke la seg rive med. Ahhh!!!

Og når Netflix skal ha nyversjon av gjengangersangen “Ciao Bella” i serien Papirhuset i forbindelse med ny sesong av serien, spør de selvsagt Kriminell Kunst!

Hanne Vasshus

Hanne Vasshus er en inderlig flott live-artist og har allerede levert haugevis av solide konserter på konsertarenaer og festivaler landet over. Hun har den siste tiden funnet en ro, vendt blikket innover og funnet tilbake til låtene sine slik de engang ble til. Rene og enkle låter, hvor stemmen er i fokus akkompagnert av Idar Hauge på piano, Øystein Bru Frantzen på bass og Bjørn Tjøstolvsen på trommer.

Stavanger Aftenband

Stavanger Aftenband er et partyband som kan funke på de aller fleste scener. Vi plukker låter fra flere ulike sjangre med det for øyet at vi skal fylle dansegulvet med låter vi og publikum elsker. Vi ser for oss at vi kunne vært aktuelle for de fleste «fester» og afterparty der god stemning, gjenkjennelse/ allsang er kriteriene.

DJ Friendly (Erik Eriksson)

Vi er stolte av å kunne presentere en legende innen elektronisk musikk. Kjent fra NRK P3 – hvor han hadde sitt eget program fra 1994 til 2016. Han har en fantastisk evne til å sette sammen DJ set som både gir deg gåsehud mens du ser på solnedgangen, og fyller dansegulvene. 

MISJN

En fremadstormende produsent- og DJ-duo bestående av Stian Nag (Tau) og Marius Johnsen (Stavanger) . Sjangeren er deep house, techno og melodic house. De er blant annet invitert til å spille på den anerkjente Cercle Festival i Paris nå i mai.

Velkommen til ei forrykande helg!

BaseCamp-festivalen serverer Streetfood heile helga av lokale og ureiste råvarer fra LOMA ( lokalmatbutikken på Sand). På dagtid på marknadsdagen får du kjøpt mat på uterestaurant eller mat som  ein kan nyte i sentrum.